2014. augusztus 7., csütörtök

08.21-08.25.

...folytatás: 

2013-08-21

Gábris ma kezdte a bölcsit, nagyon barátságos volt. Megivott 3 pohár teát.

2013-08-22

Gáborka ma is szívesen ment bölcsibe, ahogy közeledtünk, már mutatta a kaput, hogy "oda menjünk". Az udvaron vidáman motorozott, homokozott, labdázott. Több mint félórára magára hagytam, amíg bementem a hivatalos papírokat kitölteni, nem volt vele semmi gond.

A templomban, amikor Judit kislánya, Noémi sírt, Gábris odament és megsimogatta.

Gábris este belepisilt a kádba, és mondta, hogy fúj.

2013-08-23.

9:15-kor otthagyta anya Gábrist a bölcsiben, nem is vette zokon, vidáman játszott tovább, délre mentünk érte. Semmi gond nem volt vele, csak egy horzsolást szerzett a homlokára, mikor elesett a motorral. Megette az összes ebédet egyedül, ő ült először asztalhoz, megdicsérték, hogy szépen evett egyedül kanállal. Azért még itthon is megebédelt velünk.

2013-08-25

Déelőtt Gábris Verával, Gergővel és egy kislánnyal csörgőzött a gitáros misén. Csak akkor csörgőztek, amikor a többiek zenéltek, és ritmusra.

Délután strandra készülődtünk. Gábris meglátta anya fürdőruháját, majd szólt, hogy menjünk vízbe, és elkezdett levetkőzni. mikor meglátta a saját fürdőruháját, mutatta, hogy "volt büdi-kaka benne".


A strandon Gábris vagy negyvenszer csúszott a csúszdán. Volt, amiről úgy kellett letessékelni, mert csak 6 éven felüliek használhatták. Több anyuka is megcsodálta, hogy milyen merész. Gergőt és Verát kértem meg, hogy menjenek utána a csúszda lépcsőjén, hogy ha esetleg megcsúszik, tudjanak neki segíteni, nekem ugyanis túl szűk volt a lépcső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése