2013. december 29., vasárnap

2013.06.23-30

2013.06.23.

Gáborka mostanában ha kérdez valamit, mindig a kérdés végére teszi: ugye mama? 


2013-06-29-30

      Átvettem a diplomámat. Egész megható volt az ünnepség. Többszörös évforduló volt, és az új rektort is most avatták. Mellesleg tanított. Jó fej.
      Bár ez már a harmadik diplomám, most először volt diplomaosztóm, és el tudott jönni a családom nagy része, ráadásul a gyermekeim is ott lehettek velem. Apósomék mindenkit meghívtak egy görög hangulatú étterembe. Jól éreztük magunkat. A gyerekek egymás után próbálták fel a diplomaosztóra kapott süvegemet és sálamat.


2013-06-30

      Még Egerben maradtunk pár napra mamáéknál. Vera talált egy szép követ, amit haza szeretett volna hozni, de Gergő szándékosan elhajította. Csalódtam benne. Nem szokott így viselkedni. Elküldtem, hogy keresse meg, de nem sikerült megtalálnia. Este átmentünk a nagyokkal borospincébe. Vera teleszívta többször a lopót, Gergő is megszívta félig, de egy kicsi visszaömlött, amikor elvette a száját. Jó tüdejük van.

      Margitka szerint Gábris főleg igéket használ, nem nevez meg dolgokat. Azt mondja,  aminek haszna van, és nem a részletekre figyel, hanem átfogóan szemlél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése