2013. április 5., péntek

2013-02-24 Veronika születésnapja



      Vera ma töltötte be a nyolcadik életévét. Nagyon szép napja volt. Délelőtt hegedült a templomban, délután pedig zsúrt szerveztünk neki a Máltai játszótéren, ahová osztálytársait, és barátait hívta meg. Este rendeltünk neki - saját kérésérre - herkentyűs pizzát. Csak úgy cuppogta befelé a poliplábakat.
      A délelőtti miésre jöttek a szüleim is meghallgatni Verát. Gábris szinte sosem esik el, most persze igen... Édesanyám innentől olyan volt, mintha megveszett volna, engem is feszültté tett. Azt szokta mondogatni, hogy nála az óvodában – merthogy óvodában dolgozik – egy gyerek sem szokott elesni. Ezt legtöbben nem hiszik el. Én igen, mert engem is ő nevelt. Én nem próbálom ennyire megóvni a gyermekeimet, inkább arra próbálom megtanítani őket, hogy kell felállniuk, ha elesnek. Mert bizony el fognak esni még sokszor, nagyon sokszor, akkor is, ha nem leszek mellettük.
      A délutáni zsúron csak egy sérülés volt. Gábris pont akkor ütötte be a fejét, amikor a nővéremék jöttek Panniért. Gábrisnak jó érzéke van az időzítéshez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése