2012. december 4., kedd

S(z)em(m)i baj


2012-11-07 Szemi baj

      Gábrist orvoshoz kellett vinnünk, mert begennyesedett a szeme. Szemcseppet kapott rá. Napi 6x kellett cseppenteni neki. Kata kapott tegnap parkolási bírságot, de csak ma árulta el. Bosszantó, hogy az a pénz, amiért túlórákat vállalt, így szállt el, de előfordul az ilyesmi. Főként, ha az ember gyerekei belvárosi iskolába járnak, és nem lehet parkolóhelyet találni, amíg beszaladunk a gyerekekért. Laura néni (Gergő óvónénije) szerint menjen Gergő jövőre iskolába, mert nagyon jóeszű. Még mindig nem döntöttünk ez ügyben. Mi sem az eszében kételkedünk, de sok más szempont is van.


2012-11-08 Circus maximus

      Régóta ígértgettük már a gyerekeknek, hogy valamikor elvisszük őket cirkuszba. Most új cirkusz érkezett a városba, és természetesen mindenki hétvégére szeretett volna jegyet venni, ezért csütörtök estére jelentős kedvezményt adtak a belépőkre. Kata elvitte Verát és Gergőt, én otthon maradtam Gábrissal. Adtam neki túró rudit. Levette a papírját, és kidobta a szemetesbe. Szereti a rendet. Ma már sokat javult a szeme.


2012-11-09

Gergő elolvasta a következő mondatot egy magazinból: "Tappancs az erdőben túrázik, messzelátóval figyeli az állatokat". Nem csak olvasott, hanem az összes feladott összeadást és kivonást is ügyesen megoldotta.
      Gábris mostanában nagyon érdeklődik a WC iránt. Sajonos időnként hozzá is szeretne nyúlni. Egy ilyen próbálkozásánál kiszaladt a szánkon, hogy fúj, erre odaballagott a WC csészéhez, és megfújta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése