2012. november 27., kedd

Mindenszentek



2012-10-31 Réka

      Ma egész nap nálunk volt Réka, Vera barátnője. Reggel hoztuk, este haza vittük, napközben pedig játszott a gyerekeinkkel. Ebéd után mi is beszálltunk a játékba Katával. Megpróbáltuk közösen megnyerni a Gyűrűk Ura társasjátékot, de most sem sikerült, hiába könnyítettünk a szabályokon.
      Vera eléggé meg volt ma vadulva, ill. örömében szertelenül viselkedett, aminek sajnos a gyerekszoba látta kárát, de addig nem fekhetett le, amíg össze nem pakolt. Természetesen Gergő is segített neki.


https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif2012-11-01 Mindenszentek

      Délután papáéknál találkoztunk Pannival és Zsuzsával. Gábris sakkozott a nagyokkal (amennyire a nagyok tudtak tőle), és memória játékot játszott. Még mindig nem beszél, de úgy gagyorászik, olyan hangsúllyal, hogy mindenki megérti. Este misére mentünk, és otthon is imádkoztunk elhunyt barátainkért, rokonainkért, szeretteinkért. Sajnos egyre többen vannak, és sok köztük fiatalon ment el. Hiszek - mert hinnem kell – benne, hogy tényleg csak elmentek, és nem szertefoszlottak. Lehetne erről írnom pár sort, de amit írni szeretnék, azt már beleírta Fekete István Tutajos gondoltatiba a tűz mellett... (Házi feladat megkeresni. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése