2012. augusztus 26., vasárnap

2012-08-07 Pótszületésnap




      Kata délelőtt elhozta az autót a szerelőtől. Ahogy az lenni szokott, volt még ezer más baja is az eredeti problémán felül, így több pénzt kellett fizetnünk a tervezettnél, ráadásul megmondták, hogy a fékpofáinkat is cserélni kell úgy 2000km múlva. Édesapám korholt minket, hogy pont a város legdrágább szerelőjét találtuk meg, de tőle ezt már igazán megszoktuk.
      Gábris ma megörvendeztetett minket azzal, hogy bemászott egyedül az etető székbe. Ezentúl még jobban oda kell majd figyelnünk rá, hiszen ez a mutatvány nem teljesen veszélytelen.
      Este vettünk egy tortát, és elmentünk, hogy végre méltóképp megünnepeljük édesanyám születésnapját. A nővérem is elhozta a kislányát, Pannit. A gyerekek a torta után elvonultak a szobába játszani. Bementem hozzájuk, hogy vigyázzak rájuk, és végighevertem a padlón. Panni ezt egyből ki is használta, és ráfeküdt a hasamra. Gábrisnak ez sehogy sem tetszett. Lerángatta rólam, és ő feküdt a helyére. Ezt a huzavonát többször elismételték, úgyhogy valósággal megküzdöttek azért, hogy ki fekhessen a hasamra. sokáig mamáéknál maradtunk. Már besötétedett, amikor kiültünk a teraszra, és a gyerekek előadták a tudományukat. Felváltva szavaltak és énekeltek. Nagyon ügyesek voltak mindannyian. Még a szomszéd néni is kinyitotta az ablakát, hogy meghallgathassa őket. Ugyan két nap csúszással, de végül mégiscsak szép születésnapja volt édesanyámnak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése